Dobrodošli u MARKET ZDRAVE HRANE. Široka paleta ukusnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane.

ZETA FRUIT DOO

Marka Radovića bb

069 188 000

 

Pon - Sub 7:00 - 22:00

Nedeljom - Zatvoreno
 

 

SENDVIČI ILI LISNATO TJESTO, IZBOR JE NA VAMA

Ima li na svijetu išta bolje od toplog peciva?

Peciva… slana i slatka… tjesto je naša vječita inspiracija za nešto novo za nešto drugačije. Ljubav prema tjestu počinje još kada smo bili djeca, i ta ljubav ne prestaje… Peciva… slana i slatka… tjesto je naša vječita inspiracija za nešto novo za nešto drugačije. Ljubav prema tjestu počinje još kada smo bili djeca, i ta ljubav ne prestaje… 

Zar nije divan osjećaj kad vama drage ljude obradujete divnim toplim pecivom za doručak.Priprema slanih peciva podjednako je ravnopravna sa pravljenjem ukusnih deserata.

Hrskavi spolja, mekani iznutra, savršena peciva od dizanog testa, slane torte od oblandi, tradicionalne pite, slane kiflice, palačinke, ukusni slani zalogajčići i još mnogo toga.

Image
Image
Image
Image
Image

Omiljeni tokom čitavog dana, odličan doručak  za cjelu porodicu ili posluženje za goste, idealni za svaku prililiku.

Imamo to zadovoljstvo da kreiramo najljepše poslastice i zbog toga se oko naše trpeze okupljaju najslađi osmjesi svih generacija.

Image
Image
Image
Image

Koristeći provjerene recepture, tradiciju, najkvalitetnije sirovine, najsavremeniju tehnologiju i mnogo ljubavi prema poslu kojim se bavimo proizveli smo veliki asortiman peciva.

Nudimo isključivo domaće provjerene prozvode koji nastaju kao rezultat velike prozvodnje domaćeg klasičnog tijesta, lisnatog tijesta…

U ponudi su različite vrste hljebova, peciva, pita, bureka, pica i kolača. Za sve ove proizvode koristi se svježe pripremljeno tijesto.

Style Selector

Layout Style

Background Image