Dobrodošli u MARKET ZDRAVE HRANE. Široka paleta ukusnih proizvoda iz oblasti zdrave hrane.

ZETA FRUIT DOO

Marka Radovića bb

069 188 000

 

Pon - Sub 7:00 - 22:00

Nedeljom - Zatvoreno
 

 

DOMAĆE TORTE I KOLAČI

RUČNO PRAVLJENE NAŠE TORTE I KOLAČI

Image

Samo domaće, kvalitetno i zdravo

Bavimo se izradom torti i kolača vrhunskog kvaliteta i dizajna, od najkvalitetnijih sastojaka. Naše torte su prepoznatljive jer su kremaste i prave se isključivo sa čistim puterom, belgijskom čokoladom, bez dodataka vještačkih zaslađivača i pojačivača ukusa, po starim recepturama.

U ponudi imamo svječane, svadbene, rođendanske, poklon-torte i mini torte...Bavimo se izradom torti i kolača vrhunskog kvaliteta i dizajna, od najkvalitetnijih sastojaka. Naše torte su prepoznatljive jer su kremaste i prave se isključivo sa čistim puterom, belgijskom čokoladom, bez dodataka vještačkih zaslađivača i pojačivača ukusa, po starim recepturama.

U ponudi je i veliki izbor i komadnih kolača, tartova, čizkejkova, kapkejkova, medenjaka, sirovih kolača, makaronsa, mini kolača u obliku raznih životinja i slavskih posnih i mrsnih kolača. Sve torte i kolače, kao i dekoracije i figure od fondana i čokolade se prave ručno.

Image
Image
Image
Image

Posjetite naše magično carstvo slatkiša i pronađite idealan ukus i dizajn za vas i vaše drage osobe.Posjetite naše magično carstvo slatkiša i pronađite idealan ukus i dizajn za vas i vaše drage osobe.

Postoji neka magija dok iščekujemo da se na stolu pojavi torta sa svjećicama, pa da zapjevamo srećan rođendan ili da mladenci odsjeku prvo parče i zaslade početak svog prvog bračnog života. A tako divnim i važnim trenucim odgovaraju samo savršene torte, baš onakve kakve pravimo mi.

Image
Image
Image
Image

Uljepšajte rođendanske trenutke Vašoj djeci izborom neke od ovih torti. Možete donijeti sliku torte kakvu biste željeli, a mi ćemo Vaše želje pretočiti u stvarnost.

Za one koji kada kažu torta misle čokolada, tu su torte: Don juan, Sacher, Reform, Bomba, Sent o nore... ...a za one koji ne odoljevaju šarmu voća, vješto ukombinovanog sa kremastom strukturom, tu su nove varijante dobro znanih poslastica kao što je Moskva šnit, Švarcvald...

Style Selector

Layout Style

Background Image